Arduino

Afiseaza: 1-24 din 141 produse

 Filtre

Arduino ofera o gama larga de produse hardware si software, care permit dezvoltarea de proiecte electronice, intr-un mod simplu si accesibil. Aceste produse includ:

Placi de dezvoltare: acestea sunt produsele de baza ale platformei Arduino. Acestea includ placi cu un singur microcontroler, cum ar fi Arduino Uno, sau placi cu mai multi microcontroleri, cum ar fi Arduino Mega. Aceste placi sunt concepute pentru a oferi o interfata simpla intre componentele electronice si software-ul de pe calculator.

Module si senzori: Ofera o gama larga de module si senzori, care permit interactiunea cu mediul inconjurator. Acestea includ senzori de temperatura, de umiditate, de miscare, de lumina, dar si module pentru motorizare, precum si ecrane LCD.

Kit-uri de dezvoltare: Ofera o gama larga de kit-uri de dezvoltare, care includ toate componentele necesare pentru a realiza un proiect. Acestea includ kit-uri pentru roboti, pentru instrumente de masura, dar si pentru a crea dispozitive de internet of things.

Software: Ofera un mediu de dezvoltare software, care permite programarea placilor de dezvoltare, prin intermediul unui limbaj simplu si usor de inteles. De asemenea, platforma ofera o gama larga de biblioteci si exemple de cod, care permit dezvoltatorilor sa isi dezvolte proiectele cu usurinta.

Suport clienti Email tehnic si cereri de oferta B2B: contact@robofun.ro

+40 373 813 088 info@robofun.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!