Curs Gratuit Arduino

 

 

 

Despre ce este vorba ?

Curs gratuit despre Arduino, senzori si robotica, pe care il vei primi prin email, cate o lectie pe saptamana, in fiecare joi. Cum ma inscriu la curs ? .

 

Ce anume cuprinde cursul ?

Cursul este gandit pentru incepatorii care nu au mai folosit niciodata platforma Arduino. Prima lectie descrie modul de instalare al Arduino, si introduce cel mai simplu proiect cu Arduino, aprinderea unui led. Urmatoarele lectii acopera modul de conectare si utilizare pentru o serie larga de componente din ecosistemul Arduino precum si proiecte realizate cu aceste componente. Cum ma inscriu la curs ? .

 

Cum arata o lectie ?

Apasa pe imaginea de mai jos pentru a descarca un exemplu de lectie (in format PDF).

 

Trebuie sa fiu client Robofun pentru a putea participa la curs ? 

Nu. Participarea la curs este complet gratuita, si nu este conditionata in nici un fel de conditia de client Robofun. Cursul este deschis pentru oricine si este complet gratuit. Cum ma inscriu la curs ? .

 

Trebuie sa urmez toate lectiile ? Ce fac daca vreau sa renunt ?

 

Fiecare email are in zona de final o zona speciala pentru a putea renunta oricand la curs. Tot ce ai de facut este sa dai un click pe link-ul de dezabonare si nu vei mai primi nici un fel de email de la noi. Mai jos este un screenshot in care apare acest link (ca sa stii unde trebuie sa apesi daca te hotarasti sa renunti la curs :). Cum ma inscriu la curs ? .

Cum ma inscriu ?

Tot ce ai de facut este sa introduci adresa ta de email, dand click pe link-ul de mai jos.

 

Click pentru inscrierea la curs

Robofun © 2019