Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Arduino ISP

Arduino ISP
Brand: Arduino
Cod Produs: ARD-10 73
Stoc :31 buc
Pret: 88 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Arduino ISP este un (programator in-sistem) mic AVR-ISP bazat pe proiect David Mellis "FabISP (http://fab.cba.mit.edu/content/projects/fabisp/). Cu acest programator puteti incarca schite si burn the bootloader pe orice placa de tip AVR, inclusiv Arduino. Prin incarcarea unei schite cu un programator extern puteti elimina bootloader-ul si puteti folosi spatiul suplimentar pentru schite. Arduino ISP poate fi de asemenea folosit pentru a scrie bootloader-ul Arduino, astfel incat sa puteti recupera cip-ul in caz ca bootloader-ul a fost corupt. Scrierea bootloader-ului este necesara atunci cand utilizati un nou microcontroler ATmega in Arduino si doriti sa utilizati bootloader-ul pentru a incarca o schita prin intermediul conexiunii USB seriale.

  • Tensiune de alimentare 5 V
  • Microcontroler ATtiny44
  • Conexiune cu calculator prin micro USB
  • Conexiune cu placa dorita prin ICSP

Conectati Arduino ISP la placa Arduino prin pinii ICSP. Odata conectat, deschideti Arduino IDE si selectati "Arduino ISP" din "Tools> Programmers". Pentru a incarca o schita folosind Arduino ISP, alegeti optiunea "Upload using programmer" din meniul File, sau utilizati: "CTRL + SHIFT + U". Daca doriti sa scrieti  bootloader-ul in microcontrolerul AVR selectati optiunea "Burn bootloader" din meniul "Tools".
Nota: Arduino ISP functioneaza doar cu Arduino IDE 1.5.7 sau varianta mai recenta.

Arduino ISP este in masura sa furnizeze o tensiunea de alimentare de 5V catre placa ce urmeaza a fi programata. Daca doriti sa alimentati placa prin ISP trebuie sa inchideti jumperul SJVCC de pe placa.

Firmware-ul de pe ATtiny44 din interiorul placii Arduino ISP poate fi actualizat sau inlocuit. Pentru a programa ATtiny trebuie sa inchideti jumperul SJFAB si sa conectati un programator ISP in conectorul ICSP.

Link-uri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019