Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Convertor nivel logic Bi-Directional

Convertor nivel logic  Bi-Directional
Brand: Sparkfun
Cod Produs: MOD-17 505
Stoc :6 buc
Pret: 12 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Convertor de nivel logic  bi-directional

Daca ati incercat vreodata sa conectati un dispozitiv de 3,3V la un sistem de 5V, stiti ce provocare poate fi. Convertizorul de nivel logic Sparkfun bidirectional  este un mic dispozitiv care coboara in siguranta semnalele de 5V la 3,3V si ridica 3,3V la 5V. Acest convertizor de nivel functioneaza si cu dispozitive de 2,8V si 1,8V. Fiecare convertizor de nivel are capacitatea de a converti 4 pini de pe partea de sus la 4 pini de pe partea de jos. Doua intrari si doua iesiri sunt furnizate pentru fiecare parte.

Poate fi folosit cu semnal de serial obisnuit, I2c, SPI sau orice alt semnal digital. Nu functioneaza cu semnal analogic.

Convertizorul de nivel este foarte usor de folosit. Placa trebuie sa fie alimentata de la doua surse de voltaj (voltaj mare si voltaj mic) pe care sistemul dvs. le foloseste. Voltajul mare (de ex. 5V) catre pinul "HV", voltajul mic (de ex. 2,8V catre "LV", iar masa sistemului la pinul "GND".

Pinii sunt etichetati ca intrari (Inputs) si iesiri (Outputs). Acestea sunt relative la placa. Unul digital mergand la pinul RXI pe partea cu 5V va aparea la pinul RXO pe partea cu 3,3V, drept 3,3V. Unul digital mergand la pinul TXI pe partea cu 3,3V va aparea la pinul TXO pe partea cu 5V, drept 5V.

 

 

Dimensiuni: 16.05 x 13.33mm

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2018