Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Obiect printat 3D la cerere din PLA

Obiect printat 3D la cerere din PLA
Cod Produs: MAKE-21
Stoc :99 buc
Pret: 1 RON (TVA inclus)
* Informatii model obiect 3D:

Cantitate:  

Comanda acest produs pentru situatia in care ai nevoie de un obiect realizat prin printare 3D de catre Robofun, obiectul fiind printat folosind filament tip PLA.

Evident, pretul nu este "0 RON". Dupa ce vom analiza modelul 3D, iti vom comunica costul serviciului de printare, si vom incepe procesul doar dupa ce avem acordul tau.

Neaparat adauga in campul "informatii obiect 3D" informatiile despre cum putem intra in posesia modelului STL pe care il doresti. Spre exemplu, daca vrei ni-l trimiti prin email, scrie in acest camp "il voi trimite ulterior prin email". Daca este vorba despre un obiect publicat pe thingiverse.com, pune in camp URL-ul fisierului STL.

Din pacate nu putem selecta culoarea cu care va fi printat obiectul, vom folosi materialul cu care este incarcata imprimanta in momentul comenzii.

Asigura-te ca ai citit postarea din link-ul urmator (te va ajuta sa iti estimezi singur pretul, si iti va oferi o serie de alte informatii utile) - https://blog.robofun.ro/2014/09/18/robofun-make-servicii-printare-3d/ .

 

 

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019