Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Modul PoE de 5V, 1.8A, pentru Raspberry Pi 3 B+

Modul PoE de 5V, 1.8A, pentru Raspberry Pi 3 B+
Cod Produs: RAS-150 298
Stoc :3 buc
Pret: 99 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

PoE (Power over Ethernet) inlesneste mult cablarea in proiectele tale pentru ca, in locul unui cablu pentru putere si unul pentru date, poti folosi un cablu Ethernet pentru ambele. Ai nevoie doar de acest modul PoE si de acces la contactele CT de pe placa ta cu Ethernet. Ataseaza cele patru fire de intrare si obtine tensiunea regulata de 5V la 1.8A de cealalta parte.

Acest model de modul PoE are un transformator in centru, astfel ca nu exista o conexiune electrica directa intre cei 5V impamantare/putere si cablurile Ethernet. In plus, modulul functioneaza bine cu Raspberry Pi 3 Model B+, care are cele 4 fire pe un header. Cu cateva fire jumper female-female poti conecta firele Ethernet la modul, iar cu alte doua fire poti aduce cei 5V inapoi la header. De notat ca, desi se recomanda o sursa de alimentare de 2.5A pentru Pi 3B+, aceasta este necesara numai daca atasezi mai multe accesorii (cum ar fi un afisaj de 7”). Cei 1.8A vor acoperi o gama larga de utilizari, deoarece consumul este in jur de maxim 0.7A fara elementele extra. Daca nu ai acces la acei pini, insa poti alimenta placa sau computerul cu un cablu micro USB, poti folosi un splitter PoE cu microUSB de 5V.

Utilizare:

  • Conecteaza pinii 1 si 2 la firele Ethernet 4 si 5
  • Conecteaza pinii 3 si 4 la firele Ethernet 7 si 8
  • Pinul (-) este de impamantare
  • Pinul (+) este iesirea de 5V

Specificatii:

  • Tensiunea de intrare: 42 - 55 VDC (48V nominala)
  • Tensiunea de iesire: 4.75 - 5.25V (5V nominala)
  • Curent de iesire: 1.8A nominal
  • Eficienta: 80%

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019