Sparkfun Placa dezvoltare SparkFun RED-V Thing Plus

189,00 Lei
Stoc sku: PD-ARM-48
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1 - 3 zile lucratoare

Cod Produs: 00002855 Ai nevoie de ajutor? +40 373 813 088
La achizitionarea acestui produs primiti 9 Lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)
Placa dezvoltare SparkFun RED-V Thing Plus (pronuntat “red-five”) este un model cu un cost redus si amprenta populara Thing Plus, care adauga nucleul Freedom E310 si arhitectura setului de instructiuni (ISA) RISC-V. Ceea ce diferentiaza aceasta placa de modelele din aceeasi categorie este abordarea cu sursa deschisa completa, de la hardware la ISA. Acest lucru inseamna ca oricine poate beneficia de microcontroller fara sa aiba nevoie de licente, drepturi de autor sau contracte de confidentialitate.


Placa vine programata cu un bootloader simplu iar conectorul USB-C modern o face usor de programat prin USB sau printr-o interfata JTAG via NXP K22 ARM Cortex-M4 de la FE310. Utilizatorii avansati, care prefera sa foloseasca viteza si puterea unor unelte profesionale, se pot baza pe conectorul JTAG expus.


Amprenta Thing Plus este compatibila cu Feather, astfel ca poti beneficia de optiunile de shield existente. A fost inclus si un conector Qwiic pentru o viitoare utilizare a sistemului de conectare I2C Qwiic pentru a nu mai fi necesara lipirea sau folosirea shield-urilor. Oferind un grad mare de libertate si functionalitate, placa dezvoltare SparkFun RED-V Thing Plus este alegerea ideala in proiectul tau RISC-V.


Freedom E310 este primul membru al familiei Freedom Everywhere de SoC-uri personalizabile de la SiFive. Conceput pentru microcontroller, IoT si aplicatiile mobile, FE310 vine dotat cu E31 CPU Coreplex de la SiFive, care este un nucleu RV32IMAC de 32 de biti, de inalta performanta. Cu o frecventa de 150MHz, FE310 se numara printre cele mai rapide microcontrollere de pe piata. Caracteristicile aditionale includ instructiuni cache L1 de 16KB, scratchpad SRAM de 16KB, multiplicare/divizare hardware, un modul de depanare, generare flexibila ceas cu oscilatoare pe cip si PLL-uri, precum si o mare varietate de periferice ca UART-uri, QSPI, PWM-uri si cronometre. Mai multe domenii de putere si un mod de asteptare cu putere joasa asigura suportul unei mari varietati de aplicatii ce pot utiliza FE310.


Pentru programarea placii si interfatarea cu aceasta, este nevoie de software-ul Freedom Studio sau un mediu de dezvoltare Zephyr RTOS.


Nota: Librariile Qwiic inca nu sunt disponibile pentru Freedom Studio SDK sau mediul Zephyr ce ruleaza pe FE310.


Specificatii:
 
 • Format compatibil Feather
 • Microcontroller: SiFive Freedom E310 (FE310-G002)
 • CPU: SiFive E31 CPU
 • Arhitectura: RV32IMAC de 32 biti
 • Viteza: 150MHz
 • Performanta: 1.61 DMIPs/MHz
 • Memorie: instructiuni  cache 16 KB, scratchpad date 16 KB
 • Multiplicare/divizare hardware, modul depanare, generare flexibila ceas cu oscilatoare pe cip si PLL-uri
 • Tensiune de operare: 3.3 V si 1.8 V
 • Pini de activare externi: 1 (& buton)
 • Interfata gazda (USB-C): programare, depanare si comunicare seriala
 • Conector Qwiic

Linkuri:
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Email tehnic si cereri de oferta B2B: contact@robofun.ro

+40 373 813 088 info@robofun.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!