Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Programator TinyFPGA SparkFun

Programator TinyFPGA SparkFun
Cod Produs: PD-FPGA-05 999
Stoc :1 buc
Pret: 79 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Programatorul TinyFPGA este potrivit pentru placa ta TinyFPGA seria A (sau AX2). Este o punte USB-JTAG foarte simpla, destinata programarii fluxului de biti de pe placile TinyFPGA A1 si A2. Programatorul TinyFPGA utilizeaza un microcontroler USB PIC16F1455 in locul chipului de interfata USB FTDI2232 si vine echipat cu un conector micro USB. Desi nu este compatibil cu chipul FTDI2232, microcontrolerul PIC este mult mai accesibil ca pret, scazand costul intregului sistem hardware.

Programatorul se conecteaza la pinii JTAG ai placilor FPGA seria A si, folosind aplicatia programatorului, poti programa fisierele JED generate de Lattice Diamond.

De notat ca vei avea nevoie de programatorul TinyFPGA pentru placile seriei A Tiny FPGA, nu si ale seriei B, din cauza ca seria B este echipata cu interfata USB.

Specificatii:

  • Utilizat ca punte USB-JTAG
  • Compatibilitate: placi TinyFPGA seria A
  • Foloseste microcontroler USB PIC16F1455

Linkuri:

‚Äč

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019