Arduino Compatibil

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Sparkfun × Pret: 100 - 150 ×

Placi de Dezvoltare Compatibile Arduino: Baza platformei Arduino o constituie aceste placi de dezvoltare. De la placi echipate cu un singur microcontroler, precum versiunea compatibila Arduino Uno, la cele dotate cu mai multi microcontroleri, precum modelul compatibil Arduino Mega, acestea sunt proiectate sa creeze o punte intuitiva intre componentele hardware si software-ul PC.

Module si Senzori: Arduino prezinta o colectie impresionanta de module si senzori concepute pentru a interactiona cu mediul. Se pot gasi senzori pentru temperatura, umiditate, miscare si lumina, module pentru actionarea motoarelor, precum si ecrane LCD.

Kit-uri de Dezvoltare: Pentru cei care doresc un pachet complet, Arduino propune kit-uri de dezvoltare ce cuprind toate elementele esentiale pentru demararea unui proiect. Fie ca doresti sa construiesti roboti, instrumente de masura sau dispozitive IoT, exista un kit potrivit pentru tine.

Software Compatibil Arduino: Platforma pune la dispozitie un mediu de programare prietenos, ce permite codarea placutelor de dezvoltare printr-un limbaj accesibil. In plus, o vasta selectie de biblioteci si exemple de cod ii ajuta pe dezvoltatori sa-si realizeze ideile intr-o maniera eficienta.

Suport clienti Email tehnic si cereri de oferta B2B: contact@robofun.ro

+40 373 813 088 info@robofun.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!