Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Camera Pixy2 CMUcam5

Camera Pixy2 CMUcam5
Cod Produs: SEN-VDO-15 966
Stoc :1 buc
Pret: 455 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Spre deosebire de modelul original, Pixy2 CMUcam5 este mai mic, mai rapid si mai capabil. Ca si predecesorul sau, Pixy2 poate fi invatat sa detecteze obiecte prin simpla apasare a unui buton. In plus, foloseste algoritmi noi pentru a detecta si urmari linii, putand fi utilizat la robotii care urmaresc linii. Cu acesti algoritmi, robotul poate detecta intersectii si “semne din trafic”. Acestea din urma indica robotului ce sa faca, daca sa se intoarca spre stanga, spre dreapta, sa incetineasca, etc. Mai mult, Pixy2 face toate astea la 60 cadre pe secunda, astfel ca robotul tau poate fi si rapid.

Nu te mai incurci in firisoare pentru ca Pixy2 vine cu un cablu special care se conecteaza direct la Arduino si un cablu USB pentru Raspberry Pi. Daca nu ai nici Arduino, nici Raspberry Pi, Pixy2 vine cu mai multe interfete, inclusiv SPI, I2C, UART si USB, pentru comunicare simpla.

Ca sa detecteze obiectele, sistemul vizual foloseste un algoritm de filtrare bazat pe culori. Aceasta tehnologie este populara datorita rapiditatii, eficientei si robustetii. Pixy2 calculeaza tonalitatea si saturatia fiecarui pixel RGB de la senzorul de imagine si foloseste informatiile ca parametri principali de filtrare. Tonalitatea unui obiect ramane, in mare, neschimbata odata cu modificarile de luminozitate si expunere. Schimbarile in luminozitate si expunere pot avea un efect destul de frustrant asupra algoritmilor de filtrare a culorilor, stricandu-i. Astfel, algoritmul de filtrare al lui Pixy2 prezinta robustete cand vine vorba de modificarile in luminozitate si expunere.

Specificatii:

 • Procesor: NXP LPC4330, 204 MHz, dual core
 • Senzor de imagine: Aptina MT9M114, rezolutie 1296×976 cu procesor integrat de flux de imagini
 • Campul vizual al lentilelor: 60 grade orizontal, 40 grade vertical
 • Consum: 140 mA tipic
 • Puterea de intrare: intrare USB (5V) sau intrare neregulata (6V - 10V)
 • RAM: 264KB
 • Flash: 2MB
 • Iesiri de date: UART serial, SPI, I2C, USB, digital, analogic
 • Sursa de lumina integrata, aproximativ 20 lumeni
 • Dimensiune: 1.5” x 1.65” x 0.6”
 • Greutate: 10g

Inclus in pachet:

 1. 1x Sistem vizual Pixy2 CMUcam5
 2. 1x Cablu Pixy IO la Arduino ISP
 3. 1x Cablu micro USB
 4. 1x Componente de montaj

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019