Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Robot Zumo 32U4 (asamblat cu motoare de 100:1 HP)

Robot Zumo 32U4 (asamblat cu motoare de 100:1 HP)
Cod Produs: KRB-64 713
Stoc :1 buc
Pret: 749 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Zumo 32U4 este un robot monitorizat, personalizabil, programabil si foarte integrabil, ce masoara mai putin de 10cm pe fiecare parte, avand o greutate de aproximativ 275g cu baterii (170g fara baterii). Astfel este indeajuns de mic si usor pentru a se califica in competitiile Mini-Sumo, dar versatilitatea il face capabil de mai mult decat bataliile sumo robotice.

In centrul robotului se afla un microcontroler AVR ATmega32U4 de la Microchip (anterior Atmel) si vine cu interfata USB, precum si un bootloader compatibil Arduino. Un software add-on este disponibil pentru a inlesni programarea robotului in mediul Arduino, iar pentru inceput poti apela la librariile Arduino si schitele exemplu disponibile. Pentru programare ai nevoie de un cablu USB A-la-Micro B, care nu este inclus. Utilizatorii avansati, care vor sa isi personalizeze sau sa-si imbunatateasca robotii cu periferice aditionale pot accesa sina de alimentare a robotului si liniile I/O ale microcontrolerului prin orificiile distantate la 0.1” de-a lungul partilor laterale si frontale ale placii de baza.

Zumo 32U4 are doua drivere de motor H-bridge si o varietate de senzori integrati, inclusiv doua codificatoare in cuadratura pentru controlul motorului cu bucla inchisa, o unitate de masurare inertiala completa (accelerometru cu 3 axuri, giroscop si magnetometru), cinci senzori de reflexie orientati in jos pentru urmarirea liniilor sau detectarea marginilor, precum si senzori de proximitate orientati spre fata sau lateral pentru detectarea obstacolelor si parcurgere. Trei butoane cu apasare de pe placa ofera o interfata convenabila pentru utilizator, in timp ce un LCD si LED-urile indicatoare permit robotului sa ofere feedback.

Specificatii:

  • Complet asamblat cu doua motoreductoare micro, metalice, 100:1 HP (cu axuri extinse)
  • Viteza la operare libera, la 6V: 320RPM
  • Cuplu de calare la 6V: 30 oz in
  • Curent de calare la 6V: 1600mA
  • Viteza maxima Zumo la 6V si 500g: 20in/s (50cm/s)
  • Necesita 4 baterii AA (alcaline sau NiMh), neincluse. Se recomanda baterii AA NiMh reincarcabile.

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019