Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Placa add-on Pimoroni Drum HAT

Placa add-on Pimoroni Drum HAT
Cod Produs: RAS-160 879
Stoc :2 buc
Pret: 64 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Drum HAT de la Pimoroni se poate folosi in combinatie cu Piano HAT si nu numai, in proiectele tale muzicale Raspberry Pi, daca vrei sa creezi sunete de percutie si suprafete de control. Ca sa o folosesti, trebuie sa conectezi cele 8 pad-uri touch, capacitive, cu LED-uri indicatoare, la Raspberry Pi. Placa add-on are canale de lumina realizate cu grija pentru ca fiecare pad sa lumineze la o atingere insa fara ca LED-urile sa te incurce in vreun fel. Se creeaza si un efect de iluminare slaba foarte interesant.

Cu Drum HAT poti reda muzica in Python, controla sintetizatoare software de percutie pe Pi, controla sisteme de tobe fizice si chiar construi un proiect mai elaborat controlat de tobe. De asemenea, placa poate fi utilizata alaturi de Piano HAT cu Black HAT Hack3r sau Mini Black HAT Hack3r si astfel poti avea o mica trupa de doua componente chiar in palma ta.

Cu software-ul poti incerca exemplele incluse cu sunete de tobe iar pentru asta trebuie doar sa conectezi un set de difuzoare la mufa de casti de la Pi. Mai poti folosi si comenzi MIDI obisnuite cu un adaptor USB-la-MIDI si sa controlezi sintetizatoarele software de tobe sau sistemul hardware de tobe prin MIDI. Software-ul nu suporta Raspbian Wheezy.

Specificatii:

  • Functioneaza cu Piano HAT
  • Microchip CAP1188 touch, capacitiv
  • Compatibilitate: Raspberry Pi 3B+, 3, 2, B+, A+, Zero si Zero W
  • Vine complet asamblat

Inclus in pachet:

  1. 8x pad-uri touch capacitive (fiecaruia putandu-i fi atribuita functia Python corespunzatoare)
  2. 8x LED-uri albe, stralucitoare (pe care le poti lasa sa lumineze automat sau controla cu Python)

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019