Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


SparkFun moto:bit

SparkFun moto:bit
Cod Produs: MCN-DRV-84 945
Stoc :1 buc
Pret: 77 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

SparkFun moto:bit este o placa-suport completa, pentru micro:bit, care, in combinatie cu acesta, ofera o platforma de robotica functionala. moto:bit ofera un controler de robotica potrivit pentru incepatori si capabil sa opereze un sasiu de baza. Pe placa se afla mai multi pini I/O pentru conectarea servomotoarelor, senzorilor si a altor circuite. Poti face micro:bit sa mearga cu o apasare de buton.

Moto:bit se conecteaza la micro:bit prin conectorul de margine de la capatul superior al placii, ceea ce face mai usoara configurarea si schimbarea micro:bit-urilor la programare, oferind conexiuni solide cu toti pinii de pe micro:bit. Micro:bit are si o mufa cilindrica cu care sa alimentezi orice vrei sa conectezi la placa-suport.

Micro:bit este un computer de marime mica, cu care poti deveni creativ in tehnologia digitala. Poti face aproape orice intre micro:bit si placile tale bit in timp ce il programezi, personalizezi si controlezi de aproape oriunde. Poti folosi micro:bit pentru tot felul de creatii unice, de la roboti, la instrumente muzicale si multe altele.

La o dimensiune cat jumatate dintr-un card de credit, aceasta placa versatila are un potential vast. De notat ca SparkFun moto:bit nu include o placa micro:bit. Aceasta trebuie cumparata separat.

De retinut ca serigrafia indica o gama de tensiune de intrare intre 3-17V, dar gama reala este intre 3-11V. Astfel, nu aplicati mai mult de 11V la mufa de alimentare de pe moto:bit.

Specificatii:

  • Conector de margine pentru utilizare usoara cu micro:bit
  • H-Bridge complet pentru controlul a doua motoare
  • Controlul servomotoarelor
  • Port I2C pentru extinderea functionalitatii
  • Managementul alimentarii si bateriei pentru micro:bit este integrat

Cunostinte necesare: robotica, programare, prototipare electrica

Este necesar sa cunosti cum interactioneaza partile mecanice, cum functioneaza motoarele si cum sa folosesti driverele de motor si controlerele. Daca o placa necesita cod sau comunica in vreun mod, va trebui sa stii sa programezi sau sa faci interfatarea. Va trebui, de asemenea, sa folosesti software de nivel incepator si unelte de dezvoltare ca Arduino. Sunt disponibile multe librarii si exemple. In plus, va trebui sa stii cata putere este necesara, ce fac pinii si cum sa faci legaturile. Cunostintele despre componentele polarizare sunt si ele un atu.

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019