Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Breakout senzor de curent AC/DC SparkFun ACS723 (curenti mici)

Breakout senzor de curent AC/DC SparkFun ACS723 (curenti mici)
Cod Produs: SEN-ELC-18 98
Stoc :7 buc
Pret: 87 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Aceasta este versiunea de intensitate mica a placii breakout senzor de curent de la SparkFun. Este o placa de inalta precizie care foloseste circuitul de senzor ACS723 pentru aplicatii de detectare a curentului alternativ si continuu, de intensitate joasa. ACS723 este un senzor de efect Hall care produce o tensiune relativa la curentul care circula prin pinii IP+ si IP- de pe placa. Avantajul utilizarii unui senzor cu efect Hall consta in faptul ca circuitul detectat si circuitul care citeste senzorul sunt izolate electric, astfel ca, desi Arduino opereaza la 5V, circuitul detectat poate opera la tensiuni AC/DC mai mari.

Placa este capabila sa detecteze curenti de intensitate foarte mica, pana la 10mA, dar si curenti de intensitati mai mari, pana la 5A. Cu toate astea, iesirea fiind analogica, interpretarile vor fi limitate de zgomot si rezolutia ADC. Mai mult, placa este complet izolata electric si isi poate ajusta sensibilitatea (multumita unui ampermetru integrat).

Desi iesirea analogica este ajustabila pana la 80kHz, latimea de banda de pe filtrul de latime al placii breakout a fost stabilita la 20kHz pentru a reduce zgomotul la suprasolicitare. Latimea de banda de 80kHz poate fi recuperata inchizand jumperul JP1 (Bandwidth Select) de pe spatele placii.

De notat ca placa nu a fost creata pentru aplicatii de voltaj inalt cu toate ca chipul a fost evaluat la maxim 2.4kV (ROMS) de izolare.

Specificatii:

  • Foloseste circuitul de senzor ACS723
  • Senzor de efect Hall
  • Masoara curent AC si DC
  • Izolatie electrica completa
  • Detecteza curenti de intensitati intre 10mA si 5A

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019